Üdvözöljük a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége weboldalán!
2018. 10. 19., péntek

Jognyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat! A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége által üzemeltetett www.momsz.hu címen elérhető portál oldalainak megnyitásával Ön teljes mértékben elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg web-oldalainkat!

  1. A jelen oldal és valamennyi a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége-re vagy publikációira és szolgáltatásaira vonatkozó információt, nevet, képet, fényképet, logót és ikont "MEGTEKINTETT ÁLLAPOTBAN" adunk közre, mindennemű kijelentés vagy megerősítés és mindennemű kifejezett vagy hallgatólagos garancia nélkül, ideértve, de nem korlátozva az értékesíthetőségre, egy konkrét célra való alkalmasságra, vagy a törvénysértés kizárására vonatkozó hallgatólagos garanciákat. A jelen oldalon közölt információ nem az Ön egyéni igényeinek kielégítését célozza, tehát az Ön kizárólagos felelőssége, hogy az információ bárminemű felhasználása előtt meggyőződjön arról, hogy az megfelel-e az Ön céljainak.
  2. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége vagy bármely társszerve illetve alkalmazottja semmilyen esetben sem felelős semminemű olyan kárért , - ideértve a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából minden közvetlen, speciális, közvetett vagy következményes kárt - amely a jelen oldalhoz való hozzáférésből vagy az oldal felhasználásából, illetve az itt közölt információ felhasználásából vagy terjesztéséből illetve ezekkel kapcsolatosan ered.
  3. A jelen oldal tartalmazhat pontatlanságokat vagy nyomdahibákat, amelyeket a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége saját belátása szerint észleléskor korrigál. A jelen oldalon közölt információ időszakonként frissítésre is kerül. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor módosítsa, javítsa, és/vagy változtassa a(z) (www.momsz.hu) oldalon található információt, a jelen feltételeket, valamint az oldalon szereplő neveket, képeket, fényképeket, logókat és ikonokat. Mivel az Internet világszerte oldalak ezreiből áll össze, ezért a jelen oldalon keresztül elérhető információk, nevek, képek, fényképek, logók és ikonok az oldal keretein kívülről is eredhetnek. Ezért a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége kizár az (www.momsz.hu) oldalon, az oldalon keresztül, vagy az oldalon kívül beszerzett vagy elért mindennemű tartalomra vonatkozó kötelezettséget vagy felelősséget.
  4. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (www.momsz.hu) termékei, publikációi és szolgáltatásait azonosító védjegyek, márkanevek, képek, logók és fényképek, valamint a weboldal minden dizájnja, szövege és grafikája a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége tulajdona. Az itt látható tartalom, kivéve, ha kifejezetten ellenkezőleg rendelkeznek, nem értelmezhető a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége licenceinek, szerzői jogainak, vagy egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó jogainak átruházásaként.


    ©2011 Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Minden jog fenntartva.

Támogatóink

adooktatas.jpg

tradio.jpg

Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége
Hungarian Ambulance Workers’ Federation

H-1042 Budapest IV., Árpád út 44-46.

Bankszámlaszám: 12010422-01324000-00100003
Postacím: 1593 Budapest, Postafiók 708.
Copyright © 2011 Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége

Kapcsolat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem
Készítette és üzemelteti: ifocus Kft.