112

Hogyan hívhat mentőt?

Kedvezmények

CIB EASY Kedvezményprogram

 

A CIB EASY kedvezményeket Szövetségünk tagsága veheti igénybe, amellyel akár több 10 000 forintot is megspórolhatnak a bajtársaink.

 

Milyen kedvezményekkel és előnyökkel jár a MOMSZ tagjaként a CIB EASY?

 

 • Számlához és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmények
  CIB ECO és CIB ECO Plusz Bankszámlák igénylése esetén 0 Ft havi számlavezetési díj, 0 Ft a Visa Inspire elektronikus érintéses fizetésre alkalmas bankkártya, 0 Ft a külföldi ATM készpénzfelvétel, 0 Ft a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön.
 • Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények
  • Lakáshitel 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is (THM: 3,09% – 8,79%)
  • Hitelkártya 0 Ft-os első éves főkártya díjjal (THM: 37,81% – 39,82%)
  • Személyi kölcsön 10,99% kamattal jóváírási feltétel nélkül (THM: 11,73%)
  • Nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing éves standard ügyleti kamat mértékéből származó kedvezmény 0,6% a teljes futamidőre. (THM: 3,81% – 24,90%)
 • Ingyenes, szakértői pénzügyi tanácsadási szolgáltatás
 • Tájékoztatás aktuális kedvezményekről és további hasznos információk ingyenes elektronikus hírlevelünkben

 

TELEKOM kedvezményes mobil flotta tarifák

 

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége és a Magyar Telekom Nyrt. között létrejött megállapodás értelmében tagjaink és családtagjaik részére kedvezményes díjcsomagon elérhető előfizetés és kedvezményes készülékvásárlás érhető el.

 

Szerződési feltételek és ügyintézés MOMSZ tagok részére

 

 • Ügyintézés helye: Telekom saját és partner üzletek (http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzletkereso)
 • Belépéshez szükséges dokumentumok:
  • Tagsági igazolás: A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége által kiállított 30 napnál nem régebbi eredeti igazolás
  • Személyes iratok: személyi igazolvány, lakcím kártya + 1 db egyéb igazolvány (pl. jogosítvány, adókártya)
 • Előfizető/Számlafizető:Tag/Tag
 • Egy Tag legfeljebb 3 db kedvezményes MOMSZ előfizetése jogosult, melyből legfeljebb 1 db lehet már meglévő Telekom előfizetés. A más szolgáltatótól történő számhordozás új előfizetésnek számít.
 • A Telekom a MOMSZ-vel kötött keretszerződés lejáratáig biztosítja a Tagoknak a kedvezményes díjcsomagot.

 

Készülék beszerzési kedvezmények

A szolgáltató készülék beszerzés esetén a mindenkori „Akciós készülék árlista kijelölt díjcsomagokhoz” árait biztosítja. Érvényes oszlop: Új előfizetéssel, az előfizetésre vállalt 2 éves hűségidővel.

 

PRAKTIKER

 

Kedvezményes vásárlási lehetőség a Parktiker áruházakban.

 

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége a Praktiker Kft.-vel kötött partnercéges együttműködés keretében a tagsága és az Országos Mentőszolgálat minden dolgozója számára az alábbi napokon biztosít kedvezményes vásárlási lehetőséget valamennyi áruházában a 2018 -as évben:

 

november hónapban 08 – 11; december hónapban 13 – 16 napokon

 

Praktiker által megállapított és a szakszervezettel előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban az Áruházban kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a kedvezményezettek részére, oly módon, hogy a kedvezményezettek az Áruházban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából 10% kedvezményben részesülnek. A Kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

 

A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mentődolgozó névre szóló mentőigazolványát (Szolgálati Igazolvány) vagy bérjegyzékét felmutassa fizetéskor a kasszásnak. A pénztárgép ezáltal automatikusan levonja a vásárolni kívánt, a kedvezmény körébe bevont termék(ek) vételárából a kedvezmény összegét és rögzíti a vásárlás értékét. Az így rögzített forgalom után a MOMSZ tagsága és az OMSZ munkavállalói illetve egyéb, munkavégzésre irányuló szerződéssel rendelkező munkatársai más kedvezményt (törzsvásárlói kedvezmény vagy utólagos, forgalom utáni vételár-visszatérítés) nem vehet igénybe.

 

Jó vásárlást kívánunk minden Bajtársunknak!

 

 

 

 

 

MOL Partnerkártya

 

Jelenleg folyik az egyeztetés a MOL MAGYARORSZÁG által MOL Partnerkártya keretében nyújtott kedvezményes üzemanyag vásárlás feltételeiről tagjaink részére.

 

Részletek később kerülnek feltöltésre.

 

 

Könyvelés, SZJA bevallás kedvezményesen

 

Tagjaink munka melletti vállalkozása kedvezményes könyvelési díjon nyújtott szolgáltatás igénybevételére és SZJA bevallások készítésére a 2K Kft-vel kötött együttműködésnek köszönhetően elérhető az ország bármely pontján.

 

A megállapodás értelmében tagjaink vállalkozását a szolgáltató a könyvelési szolgáltatása díjából 25%-os kedvezmény biztosít, az SZJA bevallás elkészítése ingyenes, mert a bevallás után fizetendő 4 000.- Ft összegű díj megfizetését a MOMSZ átvállalja.

 

 

 

Üdülés Horvátországban kedvezményesen

 

Szövetségünk megállapodott a Bácsvíz Zrt. Szakszervezetével, hogy ez évtől Horvátország Brac szigetén egy 600 fős lélekszámú kis halászfaluban, Sutivanban (Szentiván) található apartman házban nagyon kedvező áron pihenhesse ki magát szakszervezetünk tagsága és kedves családtagjaik.
Az apartman házban 2 stúdió, 4 db A/2-es (2+2 fős) és 4 db A/4-es (4+2 fős) apartmanban 7 és 10 éjszakás turnusokra vehető igénybe június 01-től szeptember 14-ig. Főszezon június 29-től – augusztus 24-ig tart.

 

További információk: www.bracsummer.eu weboldalon, jelentkezni lehet e-mailben: toth.jozsef@bacsviz.hu, vagy a 06 (70) 333 1126 –os mobiltelefonon.

 

 

Nyár a Balaton partján

 

Üdülés Zamárdiban kedvezményesen

A közvetlenül a vízpartra épült Hethland Zamárdi üdülővel folyamatban van a megállapodás, hogy 2019-től kedvező áron pihenhesse ki magukat szakszervezetünk tagsága és családtagjaik.

 

Részletek később kerülnek feltöltésre.

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére: 1593 Budapest, Pf. 708.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.