112

Hogyan hívhat mentőt?

Felmérés mentődolgozók körében, a munkakörülmények javítása érdekében történő cselekvési hajlandóságról

Tisztelt Bajtársak!

 

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége rendkívül aggályosnak és a Bajtársakra nézve hátrányosnak tartja az egészségügy átalakítása körül zajló eseményeket, ideértve különösen az ügyeleti rendszer átalakítása miatt várható többletfeladat ellátást, a jogszabályi környezet egészségügyi dolgozókra hátrányos megváltoztatást, és nem utolsó sorban a bérrendezés kérdését.

 

Elfogadhatatlan, hogy a jelenlegi inflációs környezetben az egyre nagyobb terhelést jelentő munkavégzés erkölcsi és anyagi megbecsülése még tovább várat magára annak ellenére, hogy a mentődolgozóknak rendkívüli teherré vált a mindennapi költségek fedezése.

 

Itt az ideje a cselekvésnek,  nem várhatunk tovább, ELÉG VOLT! 

 

Kérjük a Bajtársat, ideértve a műszaki, gazdasági és adminisztratív területen dolgozó kollégákat is, hogy jelen felmérés kitöltésével segítse munkánkat, hogy pontos képet kaphassunk a dolgozók cselekvési hajlandóságáról, egy esetleges tiltakozó akcióban való részvételről.

 

Kérjük, hogy a kérdőívet töltsétek ki és osszátok meg a mentők körében, hogy minél több Bajtársunk véleményét megismerhessük, köszönjük szépen!

 

Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége

 

 

 

 

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.