112

Hogyan hívhat mentőt?

Online Fogadóóra

Kedves mentődolgozó bajtársak!

 

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) vezető tisztségviselői, kiemelten fontosnak tartjuk a tagokkal, veletek való kapcsolattartást. Számítunk a véleményetekre, észrevételeitekre! Forduljatok hozzánk bizalommal ha segítségre van szükségetek, kérdéseitek vannak, javaslataitokat vagy észrevételeiteket szeretnétek közölni. 

Együtt sikerülhet!

 

Online fogadóóra foglalás tisztségviselőinkhez

 

Dr. Kusper Zsolt elnök

Időpont foglalás

 

Illés István ügyvezető alelnök

Időpont foglalás

 

Lengyel Tibor operatív alelnök

Időpont foglalás

 

Csorba Ákos K.M.R. Budapest Régióvezető

Időpont foglalás

 

 

Az időpontfoglalás menete

 

A kiválasztott tisztségviselő neve alatti “Időpont foglalás” szövegre kattintva a calendly.com oldal nyílik meg. Itt lesz lehetőség időpontot foglalni.

A kék színnel kiemelt dátumokra van lehetőség a kiválasztott tisztségviselőnél időpontot foglalni. 

Az elérhető időintervallumban fél órás időtartamokra van foglalási lehetőség.

A kiválasztott időpontra kattintva a Confirm gomb megnyomásával lehet véglegesíteni az időpontot.

A megnyíló ablakban kell megadni az időpont foglaló nevét, e-mail címét és a megkeresés tárgyát. Ezek után a Schedule Event gombra kattintva véglegesíthető a foglalás.

A foglalást visszaigazoló oldalon látható az összegzés. A megadott e-mail címre érkezik egy visszaigazolás, amely tartalmazza a Google Meet linket is, amely a megbeszéléshez való csatlakozásra szolgál, illetve a Google Naptár használata esetén a kiválasztott időpontra létrejön egy esemény, ahol ugyancsak megtalálható a Google Meet link. Ezek után csak annyi a teendő, hogy a lefoglalt időpontban bekapcsolódunk a Google Meet videós megbeszélésbe egy kamerával és mikrofonnal rendelkező eszközzel (laptop, mobil telefon tablet).

 

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.