112

Hogyan hívhat mentőt?

Kedvezmények

CIB EASY Kedvezményprogram

 

A CIB EASY kedvezményeket Szövetségünk tagsága veheti igénybe, amellyel akár több 10 000 forintot is megspórolhatnak a bajtársaink.

 

Milyen kedvezményekkel és előnyökkel jár a MOMSZ tagjaként a CIB EASY?

 

 • Számlához és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmények
  CIB ECO és CIB ECO Plusz Bankszámlák igénylése esetén 0 Ft havi számlavezetési díj, 0 Ft a Visa Inspire elektronikus érintéses fizetésre alkalmas bankkártya, 0 Ft a külföldi ATM készpénzfelvétel, 0 Ft a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön.
 • Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények
  • Lakáshitel 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is (THM: 3,09% – 8,79%)
  • Hitelkártya 0 Ft-os első éves főkártya díjjal (THM: 37,81% – 39,82%)
  • Személyi kölcsön 10,99% kamattal jóváírási feltétel nélkül (THM: 11,73%)
  • Nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing éves standard ügyleti kamat mértékéből származó kedvezmény 0,6% a teljes futamidőre. (THM: 3,81% – 24,90%)
 • Ingyenes, szakértői pénzügyi tanácsadási szolgáltatás
 • Tájékoztatás aktuális kedvezményekről és további hasznos információk ingyenes elektronikus hírlevelünkben

 

PRAKTIKER

 

Kedvezményes vásárlási lehetőség a Parktiker áruházakban.

 

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége a Praktiker Kft.-vel kötött partnercéges együttműködés keretében a tagsága és az Országos Mentőszolgálat minden dolgozója számára az alábbi napokon biztosít kedvezményes vásárlási lehetőséget valamennyi áruházában a 2023. évben.

 

   Csütörtök Péntek  Szombat  Vasárnap 
Január 12 13 14 15
Február 9 10 11 12
Március 9 10 11 12
Április 13 14 15 16
Május 11 12 13 14
Június 8 9 10 11
Július 13 14 15 16
Augusztus 10 11 12 13
Szeptember 7 8 9 10
Október 12 13 14 15
November 9 10 11 12
December 7 8 9 10

 

Praktiker által megállapított és a szakszervezettel előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban az Áruházban kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a kedvezményezettek részére, oly módon, hogy a kedvezményezettek az Áruházban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából 10% kedvezményben részesülnek. A Kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

 

A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mentődolgozó névre szóló mentőigazolványát (Szolgálati Igazolvány) vagy bérjegyzékét felmutassa fizetéskor a kasszásnak. A pénztárgép ezáltal automatikusan levonja a vásárolni kívánt, a kedvezmény körébe bevont termék(ek) vételárából a kedvezmény összegét és rögzíti a vásárlás értékét. Az így rögzített forgalom után a MOMSZ tagsága és az OMSZ munkavállalói illetve egyéb, munkavégzésre irányuló szerződéssel rendelkező munkatársai más kedvezményt (törzsvásárlói kedvezmény vagy utólagos, forgalom utáni vételár-visszatérítés) nem vehet igénybe.

 

Jó vásárlást kívánunk minden Bajtársunknak!

 

 

 

 

 

MOL Partnerkártya

 

FIGYELEM! A MOL A PARTNERKÁRTYA PROGRAMOT HATÁROZATLAN IDEIG FELFÜGGESZTETTE!

 

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.-vel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően tagjainknak azonnali kedvezményes üzemanyagárakat valamint multipontok gyűjtését és beváltását is biztosító üzemanyagkártyát biztosítunk. 

 

Tagjaink a MOL Partnerkártya használtával literenként 612 Ft kedvezménnyel vásárolhatnak üzemanyagot, amely után a MOL azonnali multipontot ír jóvá a kártyán. Ehhez nem kell mást tenni, mint a MOMSZ tagjaként a weboldalról letölteni a “Csatlakozási Nyilatkozat MOL Partnerkártya Igényléséhez” megnevezésű dokumentumot, amelyet kitöltés és aláírás után el kell küldeni a MOMSZ által erre a célra létrehozott e-mail címre: partnerkartya@momsz.hu. 

 

Olcsóbb üzemanyag a MOMSZ tagjainak!

Ingyenesen igényelhető a MOL Partner kártyával a MOMSZ tagjaként több mint 400 hazai MOL töltőállomáson állandó és azonnali forint kedvezményhez lehet hozzájutni.

 

Termék megnevezése Engedmény bruttó mértéke a töltőállomás árából
Normál EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagok, pisztolyos AdBlue 6 Ft/liter
Prémium EVO 100 Benzin Plusz, EVI Diesel Plusz, 102+ MOL Racing versenybenzin 12 Ft/liter
Gépi autómosó 10%/mosás
Kenőanyagok, autókemikáliák, kiszerelt AdBlue 10%/db

 

Azonnal érvényesíthető az üzemanyag töltőállomási árából számított kedvezmény mértéke. A kártyabirtokos a vásárlásait a kártya lehúzása után készpénzzel, bankkártyával vagy Edenred kártyával egyenlítheti ki.

 

Multipont gyűjtés és beváltás

 

MOL Partner kártyával történő vásárlásoknál a MOL azonnali multipontot ír jóvá tagjaink kártyáján:

 • normál üzemanyag litere után 1 multipontot
 • prémium üzemanyag vásárlás esetén literenként 5 multipontot, továbbá
 • minden, a töltőállomási shopban elköltött 100 Forint után 1 multipontot.

 

A Kártya használatakor a kártyabirtokos által eldönthető, mely funkciót kívánja használni, az üzemanyag-kedvezmény érvényesítést vagy a multipontok beváltását. Mindkét esetben a kártyabirtokos számláján multipontok íródnak jóvá.

 

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK):

 

MOMSZ tagság nélkül is lehet igényelni a kártyát?

 • Igen, de ebben az esetben előbb be kell lépni a MOMSZ tagjainak sorába és azt követően indítjuk el a kártyarendelést.

Csoportosan is lehet rendelni (pl. mentőállomás dolgozói).

 • Nem, mivel bizonyos adatokat át kell adni a MOL részére és ezen adatok átadásához szükséges az egyéni, igazolható hozzájárulását.

Igényeltem a kártyát, mikor kapom meg?

 • A kártyát a szolgáltató gyártja. A heti kártyarendeléseket minden hét pénteki napján adjuk tovább a szolgáltató részére, így innen számított megközelítőleg 45 nap alatt juttatjuk el a megrendelt kártyákat az igénylőkhöz a megyei képviseleteken keresztül.

 

 

 

Könyvelés, SZJA bevallás kedvezményesen

 

Tagjaink munka melletti vállalkozása kedvezményes könyvelési díjon nyújtott szolgáltatás igénybevételére és SZJA bevallások készítésére a 2K Kft-vel kötött együttműködésnek köszönhetően elérhető az ország bármely pontján.

 

A megállapodás értelmében tagjaink vállalkozását a szolgáltató a könyvelési szolgáltatása díjából 25%-os kedvezmény biztosít, az SZJA bevallás elkészítése ingyenes, mert a bevallás után fizetendő 4 000.- Ft összegű díj megfizetését a MOMSZ átvállalja.

 

 

 

Üdülés Horvátországban kedvezményesen

 

Szövetségünk megállapodott a Bácsvíz Zrt. Szakszervezetével, hogy ez évtől Horvátország Brac szigetén egy 600 fős lélekszámú kis halászfaluban, Sutivanban (Szentiván) található apartman házban nagyon kedvező áron pihenhesse ki magát szakszervezetünk tagsága és kedves családtagjaik.
Az apartman házban 2 stúdió, 4 db A/2-es (2+2 fős) és 4 db A/4-es (4+2 fős) apartmanban 7 és 10 éjszakás turnusokra vehető igénybe június 01-től szeptember 14-ig. Főszezon június 29-től – augusztus 24-ig tart.

 

További információk: www.bracsummer.eu weboldalon, jelentkezni lehet e-mailben: toth.jozsef@bacsviz.hu, vagy a 06 (70) 333 1126 –os mobiltelefonon.

 

 

Nyár a Balaton partján

 

Üdülés Zamárdiban kedvezményesen

A közvetlenül a vízpartra épült Hethland Zamárdi üdülővel folyamatban van a megállapodás, hogy 2019-től kedvező áron pihenhesse ki magukat szakszervezetünk tagsága és családtagjaik.

 

Részletek később kerülnek feltöltésre.

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.