112

Hogyan hívhat mentőt?

Csatlakozz

Ért már jogsérelem a munkáltató részéről?
Érezted már úgy, hogy méltánytalanul bántak veled?
Jártál már rosszul amiatt, mert nem tudtál/nem akartál egyedül harcba szállni a jogaidért?

 

 

Szeretnéd, hogy megbecsüljék a munkád? Csatlakozz!

 

A munkavállalók érdekeit Magyarországon az Alaptörvény előírása szerint csak a szakszervezetek képviselhetik. Szakszervezetünk tagsága mellett áll minden esetben a munkáltatóval, az illetékes minisztériummal vagy akár a bírósággal vagy bármely más hatósággal, szervezettel szemben. Nem riadunk vissza nyomásgyakorló akciók szervezésétől sem, ha a magasabb illetményért, igénybe vehető munkahelyi kedvezményekért és egyéb juttatásokért vagy a jobb munkakörülményekért kell harcba szállni. A felmerülő problémák kapcsán a MOMSZ maga vállalja fel a konfrontációt, az ellentétekből adódó feszültséget leveszi tagjai válláról.

 

Együtt erősek vagyunk! Csatlakozz!

 

Az érdekvédelemhez szükséges erőt elsősorban a mögöttünk álló taglétszám adja. Minél több bajtársunk dönt úgy, hogy csatlakozik a szövetségünkhöz, annál nagyobb súllyal esik latba a szavunk a munkáltatónál és a mindenkori kormányzattal folytatott egyeztetéseken.

 

Csatlakozz, hogy ne keljen tovább tűrni a munkáltatói önkényt, elbújni, otthonunkban maradni, feladni a hivatásunk, elmenekülni az országból, várni mi fog történni, vegyük saját kezünkbe sorsunk irányítását, és Bajtársakhoz méltóan emeljük fel a fejünket és büszkén, közösen álljunk ki a jövőnkért!

 

Csatlakozz!

 

A csatlakozáshoz nem kell mást tenni, mint a lenti csatlakozási dokumentumok közül a Tagfelvételi kérelmet és a tagdíj teljesítéséhez a Tagdíjfizetési útmutatót elolvasni, majd a Nyilatkozat tagdíjfizetésről nyomtatványt letölteni, kitölteni, aláírni és a MOMSZ postacímére (MOMSZ, 1044 Budapest, Fiumei út 18/A. Fszt.2.), vagy e-mailben az info@momsz.hu címre megküldeni.

 

A taggá válást követően igénybe vehetőek a MOMSZ tagoknak járó szolgáltatások és kedvezmények, amelyről ITT tájékozódhatsz. 

 

 

Kérdésed lenne a csatlakozással kapcsolatban? Keress minket!

 

Add meg adataidat az alábbi űrlapon és megadott elérhetőségeden hamarosan felkeresünk.