112

Hogyan hívhat mentőt?

Panaszláda

A panaszláda bevezetésének célja, hogy a mentődolgozók munkájuk során tapasztalt nehézségeiket, problémáikat, jogtalanságokat, visszaéléseket és akadályokat első sorban a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége tudomására hozzák.

 

A panaszok, amelyeket anonim módon nyilvánosságra hozunk, segítenek tudatni a társadalommal a mentők problémáit, valamint a megoldásuk érdekében a nyomásgyakorlás eszközeként is tekinthető. Szövetségünk a megalapozott panaszok esetén megteszi a szükséges intézkedéseket.

 

A mentők az egész társadalmat szolgálják, és ezt a feladatot néha a körülményeik igencsak megnehezítik. Emellett a mentők végre elmondhatják azokat a gondokat, amelyeket eddig nem tudtak vagy nem mertek máshol és másnak feltárni. Azt érezhetik, hogy Ők is hallathatják a hangjukat, kérdéseik és kéréseik végre célba érhetnek és válaszra találhatnak.

 

Leveleiteket a panaszlada@momsz.hu e-mail címre várjuk!

 

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.