112

Hogyan hívhat mentőt?

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat! A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége által üzemeltetett www.momsz.hu domain név alatt elérhető weboldal megnyitásával Ön teljes mértékben elfogadja a lentebb felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg web-oldalainkat!

 

1. A jelen oldal és valamennyi a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége-re vagy publikációira és szolgáltatásaira vonatkozó információt, nevet, képet, fényképet, logót és ikont “MEGTEKINTETT ÁLLAPOTBAN” adunk közre, mindennemű kijelentés vagy megerősítés és mindennemű kifejezett vagy hallgatólagos garancia nélkül, ideértve, de nem korlátozva az értékesíthetőségre, egy konkrét célra való alkalmasságra, vagy a törvénysértés kizárására vonatkozó hallgatólagos garanciákat. A jelen oldalon közölt információ nem az Ön egyéni igényeinek kielégítését célozza, tehát az Ön kizárólagos felelőssége, hogy az információ bárminemű felhasználása előtt meggyőződjön arról, hogy az megfelel-e az Ön céljainak.
 
2. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége vagy bármely társszerve illetve alkalmazottja semmilyen esetben sem felelős semminemű olyan kárért , – ideértve a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából minden közvetlen, speciális, közvetett vagy következményes kárt – amely a jelen weboldalhoz való hozzáférésből vagy a weboldal felhasználásából, illetve az itt közölt információ felhasználásából vagy terjesztéséből illetve ezekkel kapcsolatosan ered.
 
3. A jelen weboldal tartalmazhat pontatlanságokat vagy nyomdahibákat, amelyeket a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége saját belátása szerint észleléskor korrigál. A jelen weboldalon közölt információ időszakonként frissítésre is kerül. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor módosítsa, javítsa, és/vagy változtassa a (www.momsz.hu) weboldalon található információt, a jelen feltételeket, valamint a weboldalon szereplő neveket, képeket, fényképeket, logókat és ikonokat. Mivel az Internet világszerte oldalak ezreiből áll össze, ezért a jelen oldalon keresztül elérhető információk, nevek, képek, fényképek, logók és ikonok az oldal keretein kívülről is eredhetnek. Ezért a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége kizár a (www.momsz.hu) weboldalon vagy azon keresztül, vagy a weboldalon kívül beszerzett vagy elért mindennemű tartalomra vonatkozó kötelezettséget vagy felelősséget.
 
4. A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (www.momsz.hu) termékei, publikációi és szolgáltatásait azonosító védjegyek, márkanevek, képek, logók és fényképek, valamint a weboldal minden dizájnja, szövege és grafikája a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége kizárólagos tulajdonát képezi. A weboldalon látható tartalom, kivéve, ha kifejezetten ellenkezőleg rendelkeznek, nem értelmezhető a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége licenceinek, szerzői jogainak, vagy egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó jogainak átruházásaként.
 
©2018 Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Minden jog fenntartva.

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.