112

Hogyan hívhat mentőt?

Kedvezmények

A MOMSZ által nyújtott kedvezményeket kizárólag tagjaink vehetik igénybe, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával.

 

Kedvezmény a Ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben

 

A MOMSZ tagjai számára A PNP Sole Kft. – mint az Aqua Land Termál- és Élményfürdő üzemeltetője – 25 % kedvezményt biztosít az alábbi jegytípusokból:

 • Fedett fürdő 
 • Vitál központ 
 • Komplex belépőjegy 

A kedvezmény érvényesítése a MOMSZ által kiállított, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával történik, melyet megérkezéskor a Szolgáltató által működtetett recepción köteles a tag bemutatni. 

A MOMSZ tagjai a helyszínen belépéskor készpénz, bankkártya vagy SZÉP kártya segítségével egyenlítik ki a kiválasztott fürdőbelépőkhöz kapcsolódó szolgáltatások díját.

 

 

Kedvezmény a Hotel & More Szállodáiban

 

A MOMSZ tagjai számár kedvezményes pihenést biztosított a Hotel & More Szállodák Zrt.. által üzemeltetett szállodákban. A kedvezmény mértéke: 15%, amely a meghatározott szállodák által biztosított csomagajánlatokból, valamint az egy éjszakára vonatkozó árakból vonódik le. Az online foglalási rendszeren keresztül történő foglalásnál a ENMPPMMSZ promóciós kód megadása, valamint a szállodákba érkezéskor az érvényes MOMSZ tagsági igazolvány felmutatása kötelező! A Szállodákról szóló prospektust itt olvashatjátok.

A Partnerprogramban aktuálisan résztvevő szállodák listája: https://eventsandmore.hu/hu/partnerprogram/

 

Kedvezmény az Adventor Hotels Szállodáiban

 

A MOMSZ tagjai számár kedvezményes pihenést biztosított az Adventor Hotel Kft. által üzemeltetett szállodákban (Greenfield Hotel Golf & Spa, Fagus Hotel Conference &Spa, Sirius Hotel). A kedvezmény mértéke: 10%, mely az adott időszakra az Adventor Hotels saját weboldalán rögzített aktuálisan elérhető szobaáraiból kerül levonásra. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a szállodába érkezéskor az érvényes MOMSZ tagsági igazolványt a recepción bemutatni.

 A foglalás során az alábbi „Promóciós Kód” megadásával vehető igénybe a kedvezmény: MOMSZ 

A „Promóciós kódot” az alábbiak szerint lehet érvényesíteni: 

 • online foglalás esetén a foglalási felület – https://adventorhotels.hu/ – promóciós kód mezőjébe történő megadásával a kedvezményes árak elérhetővé válnak, mely online azonnal foglalható.
 • írásban (elektronikus levelezés útján) a szálloda fent megadott weboldalán megjelölt elektronikus levelezési címére írt foglalási igény bejelentésével a „Promóciós kód”, és a Partner megjelölésével. 

 

 

 

Színházi ajánló a MOMSZ tagjai számára

 

Különleges előadás különleges helyszínen.

Februárban ismét műsoron a Padlásszínházban Zakariás Zalán rendezésében Az erősebb című előadás, melyben Szina Kinga és Mózes Anita nyújt maradandó alakítást.

 

Az előadás időpontja: 2024. február 07. 19.30

Helyszín: Győri Nemzeti Színház Padlásszínház

 

Tükör a tükörben, hiszen a színház maga az élet, de ebben a különleges téren és időn átívelő történetben nem csupán nekünk nézőknek, hanem a két színésznőnek (Szina Kinga, Mózes Anita) és magának az írónak (August Strindberg) is megjelenik az a bizonyos görbe tükör.

Kuriózumnak számító alkotás, amely lehetőséget nyújt mélyebben betekinteni a kulisszákon túli érzelmi vívódásokba, egyfajta misztikus hálóval beszőtt szerelemi háromszög titkaiba.

Az erősebb című alkotás feszegeti a hétköznapi élet nagy kérdéseit, melyekre a megfejtés egyénenként eltérően születik meg a nézőtéren.

 

Jegyár: 2.900 Ft, MOMSZ tagok és hozzátartozóik számára a jegyárból további 10% kedvezményt biztosítunk jegypénztári és online vásárlás esetén is. Létszámkorlát nincs, a szabad jegyekből 1 fő bármennyi jegyet vásárolhat (a Padlásszínház befogadóképessége 50 fő).

online jegyvásárlás során felhasználható kuponkód: EROSEBB10

online vásárlás: https://gyoriszinhaz.jegy.hu/program/az-erosebb-142438/1094011

Személyes vásárlás esetén kérjük, hogy a jegypénztárosnak legyenek szívesek jelezni, hogy mentődolgozóként vásárolják a jegyeket.

 

Bővebb információ az előadásról:

https://www.gyoriszinhaz.hu/component/k2/item/2167-az-er%C5%91sebb

 

 

Ingyenes Jegyek a Dumaszínház TV felvételeire

 

A Dumaszínház Kft. támogatja a MOMSZ tagjait teljesen ingyenes belépőjegyekkel a tévéfelvételeikre (Showder Klub, Viasat/Dumaszínház bemutatja!, stb).

Minden aktuális felvétel előtt pár héttel küldünk meghívót hírlevélben, felsorolva a választási lehetőségeket, amelyre ha szeretnének, vissza tudnak igazolni vendéggel, vagy akár vendégekkel együtt tagjaink.

A felajánlás nem egyszeri alkalom, hanem folyamatos. A szezon 2024. márciusában indul.

 

 

Kedvezményes jegyek az Újszínházba

 

A MOMSZ tagjai tagsági igazolványuk felmutatásával 15% kedvezményt érvényesíthetnek a jegyárból minden előadásra.

A kedvezmények online vásárlás alkalmával automatikusan nem érhetők el, az érvényesítéshez előzetes egyeztetés szükséges elérhetőségeinken. Személyes vásárlás esetén kérjük, a jogosultságot igazoló dokumentumot hozza magával.

Előadásainkról részletesen honlapunkról is tájékozódhat.

https://ujszinhaz.hu/index.php

 

 

 

 

Kedvezményes jegyek az Egri Gárdonyi Géza Színházba

 

A Gárdonyi Géza Színház saját előadásaira – a MOMST tagsági igazolvány bemutatása ellenében – a MOMSZ tagjainak 10 % kedvezményt biztosítanak a jegyek árából. Egy dolgozó maximum 5 darab kedvezményes jegy megvásárlására jogosult.

Gárdonyi Géza Színház

 

 

Kedvezményes jegyek a Dunaújvárosi Bartók Színházba

 

A MOMSZ tagjai tagsági igazolvány bemutatásával 50 %-os szakmai kedvezménnyel vásárolhatják meg a színházjegyeket. Ez a kedvezmény a helyi jegypénztárban történő fizetésnél lehetséges, online nem! (Az ország más pontjairól érkezők számára telefonos foglalás is lehetséges, melyet az előadás előtt 1 órával nyitó jegypénztárunkban rendezhetnek.)

Telefonszám: 25/402 598

http://bartokszinhaz.hu/

 

 

 

Jegyek a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházba

 

A MOMSZ tagjait szeretettel várják a színház bemutatóit megelőző napokon a Hevesi Sándor Színház nyilvános főpróbáira, melyekre 4-4- db tiszteletjegyet tudnak biztosítani a hátralevő színházi időszakban.
Ebben a színházi évadban a következő napokon kerül sora főpróbákra:
január 18- Tartuffe, február 15- A három sárkány, március 7-Becsvölgye,
április 11-Annie, a kis árva.

Jegyek a főpénztárban válthatók (tel: 92/598-400).

https://www.hevesisandorszinhaz.hu/

 

 

 

CIB EASY Kedvezményprogram

 

A CIB EASY kedvezményeket Szövetségünk tagsága veheti igénybe, amellyel akár több 10 000 forintot is megspórolhatnak a bajtársaink.

 

Milyen kedvezményekkel és előnyökkel jár a MOMSZ tagjaként a CIB EASY?

 

 • Számlához és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmények
  CIB ECO és CIB ECO Plusz Bankszámlák igénylése esetén 0 Ft havi számlavezetési díj, 0 Ft a Visa Inspire elektronikus érintéses fizetésre alkalmas bankkártya, 0 Ft a külföldi ATM készpénzfelvétel, 0 Ft a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön.
 • Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények
  • Lakáshitel 100 000 Ft jóváírással, hitelkiváltás esetén is (THM: 3,09% – 8,79%)
  • Hitelkártya 0 Ft-os első éves főkártya díjjal (THM: 37,81% – 39,82%)
  • Személyi kölcsön 10,99% kamattal jóváírási feltétel nélkül (THM: 11,73%)
  • Nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing éves standard ügyleti kamat mértékéből származó kedvezmény 0,6% a teljes futamidőre. (THM: 3,81% – 24,90%)
 • Ingyenes, szakértői pénzügyi tanácsadási szolgáltatás
 • Tájékoztatás aktuális kedvezményekről és további hasznos információk ingyenes elektronikus hírlevelünkben

 

PRAKTIKER

 

Kedvezményes vásárlási lehetőség a Parktiker áruházakban.

 

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (MOMSZ) a Praktiker Kft.-vel kötött partnercéges együttműködés keretében a tagsága számára az alábbi napokon biztosít kedvezményes vásárlási lehetőséget valamennyi áruházában a 2024. I. félévben, a digitális tagsági igazolvány felmutatásával.

 

   Csütörtök Péntek  Szombat  Vasárnap 
Január 11 12 13 14
Február 8 9 10 11
Március 7 8 9 10
Április 11 12 13 14
Május 9 10 11 12
Június 13 14 15 16
Július        
Augusztus        
Szeptember        
Október        
November        
December        

 

Praktiker által megállapított és a szakszervezettel előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban az Áruházban kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a kedvezményezettek részére, oly módon, hogy a kedvezményezettek az Áruházban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából 10% kedvezményben részesülnek. A Kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

 

A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mentődolgozó névre szóló MOMSZ tagsági igazolványát felmutassa fizetéskor a kasszásnak. A pénztárgép ezáltal automatikusan levonja a vásárolni kívánt, a kedvezmény körébe bevont termék(ek) vételárából a kedvezmény összegét és rögzíti a vásárlás értékét. Az így rögzített forgalom után a MOMSZ tagsága más kedvezményt (törzsvásárlói kedvezmény vagy utólagos, forgalom utáni vételár-visszatérítés) nem vehet igénybe.

 

Jó vásárlást kívánunk minden Bajtársunknak!

 

 

 

 

 

 

Könyvelés, SZJA bevallás kedvezményesen

 

Tagjaink munka melletti vállalkozása kedvezményes könyvelési díjon nyújtott szolgáltatás igénybevételére és SZJA bevallások készítésére a 2K Kft-vel kötött együttműködésnek köszönhetően elérhető az ország bármely pontján.

 

A megállapodás értelmében tagjaink vállalkozását a szolgáltató a könyvelési szolgáltatása díjából 25%-os kedvezmény biztosít, az SZJA bevallás elkészítése ingyenes, mert a bevallás után fizetendő 4 000.- Ft összegű díj megfizetését a MOMSZ átvállalja.

 

 

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.