112

Hogyan hívhat mentőt?

2019. ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉS

2019. Május 25., 09:00 - 12:00, Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakiskola és Szakközépiskola Díszterme (1073 Budapest Kertész utca 30.)

Tisztelettel meghívunk a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége 2019. évi rendes közgyűlésére, melyet 2019. május hónap 25–én (szombat), 09.00 órakor tartunk. (Figyelem! A gyerekkel érkező Bajtársak gyermekeinek az iskola zárt udvarán, kulturált körülmények között sportolás és kikapcsolódás lehetőségét biztosítja a közgyűlés ideje alatt szövetségünk.) Gyere el-beszéljünk közös ügyeinkről,mondd el a véleményed-találkozz az ország más részeiről érkező kollégákkal!Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.