112

Hogyan hívhat mentőt?

Alapfokú elsősegélynyújtó tanfolyam munkahelyeknek és jogosítványhoz

Egyenesen a mentődolgozóktól!

 

Már csak az elsősegély vizsga hiányzik ahhoz, hogy megkezdhesse a vezetést? Szeretne gyorsan közbeavatkozni és „szakszerű” ellátást nyújtani, ha a családjában vagy a közvetlen környezetében bárkinek szüksége van rá? Nem szeretne tétlenkedve várni a mentők kiérkezéséig egy esetleges baleset helyszínén? Gyakorlat hiányában feledésbe merült a korábban megszerzett tudása? Ön szeretne lenni az, aki szavak helyett a tettek mezejére lép? Jogszabály által előírt munkahelyi elsősegély képzésre van szüksége?

 

Ha a fenti kérdések akár csak egyikére is a válasza: IGEN, akkor Önnek itt a helye!

Alapfokú elsősegély nyújtó tanfolyam kevesebb, mint 1 nap alatt!

 

Mi az a MOMSZ?

 

Mi a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége vagyunk. Jogerősen 2011. december 1-jén kezdtük meg működésünket. Minden olyan tevékenység a feladatkörünkbe tartozik, mely valamilyen módon kapcsolatos a mentődolgozók érdekeinek képviseletével – akár nyugdíjba ment, akár aktív állományban lévő mentődolgozóról van szó.
Munkálkodásaink nemcsak a háttérben futó láthatatlan folyamatok, képviseljük bajtársainkat mind a munkáltató, mind a bíróság, mind pedig más hatóságok előtt. Részesei vagyunk mind a szociális viszonyaik, mind a munkajogi érdekeik képviseletében. Tagjainknak INGYEN biztosítunk telefonos, személyes és e-mailben történő jogtanácsadást és képviseletét egy esetleges eljárás során. Tevékenységükről itt olvashat bővebb tájékoztatást.

 

Szóval kik vagyunk mi?

 

Mi a Mentődolgozók érdekvédelmi szakszervezete vagyunk, akik tevékenységüket NEM A PROFITÉRT, hanem a szervezet fenntartása érdekében, a mentődolgozókért végezzük!

 

Az alapfokú elsősegélynyújtó képzésünk megvásárlásával és az tanfolyamon való részvételével Ön is hőssé válik, a Mentősök hősévé és támogatójává!

 

Mit kínálunk az elsősegélynyújtó tanfolyamon?

 

 • 6 óra (ebédszünettel együtt 7 óra) leforgása alatt olyan gyakorlati tudást, melyet bármikor és bármely krízishelyzetben azonnal kamatoztatni tud!
 • Munkahelyi elsősegélynyújtó képzésnek megfelelő tréninget és igény esetén tanúsítványt
 • Jogosítvány megszerzéséhez szükséges elsősegélyvizsgára felkészítést
  (Figyelem! Az elsősegély vizsgát minden esetben a Magyar Vöröskeresztél kell letenni, melynek díja 2024-ben 18.000 Ft!)
 • Igény esetén a képzés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben jegyzett névre szóló tanúsítványt állítunk ki (ha erre szükség van, kérjük a foglaláskor jelezzék, mert a dokumentációt előre el kell készíteni)

 

Miért a MOMSZ-ot válassza?

 

 • A tanfolyamot mentődolgozók vezetik, így Ön a legjobbaktól tanulhat, első kézből kapja meg az életmentő tudást! 
 • Ha minket választ, a mentőket választja, hiszen nem egy profitorientált cég vagyunk, akik meggazdagodni szeretnének.
 • Velünk közvetve a mentőket támogatja!
 • Nem kell összevárni a létszámot, hogy elindulhasson a tanfolyam, akár egyedül is jelentkezhet!

 

Jelentkezzen online az elsősegélynyújtó tanfolyamra!

 

Válassza ki, hogy mely szabad időpont az, amelyik a legideálisabb arra, hogy elvégezze az alapfokú elsősegélynyújtó tanfolyamunkat és küldje el jelentkezését ITT és MOST! A férőhelyek száma limitált, egyszerre mindössze 30 fő vehet részt a képzésen, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk szentelni.

 

Mit kérünk mindezért?

 

Mindössze 11 500 Ft-ért elsőkézből biztosítjuk Önnek azt a tudást, amellyel bármely körülmények közt megállja a helyét és segítséget nyújthat bajba jutott hozzátartozójának vagy bajtársának!

A foglalást a teljes díj kifizetésével véglelegítheti. Miután lefoglalta az időpontot, küldünk egy e-mailt, amiben szerepelnek a megrendelés részletei és az utalási adatok. Ha 2 munkanapon belül nem érkezik be hozzánk az összeg, a foglalás automatikusan törlődik.

 

Az alapfokú elsősegélynyújtó tanfolyam helyszíne:
1062 Budapest, Podmaniczky utca 109. (Vasútegészségügyi Rendelőintézet, VI. emelet, tárgyaló terem)

 

Ne feledje, ha minket választ, a mentőket választja!
Ha Önnek munkahelyi elsősegély képzésre van szüksége a saját cégének telephelyén, akkor a kiszállásos oktatás szolgáltatásunkról itt tájékozódhat.

Hogyan csatlakozhatsz?

 • 1

  Kérelem letöltése

  A MOMSZ-ba való belépéshez töltsd le a Dokumentumtárból a tagfelvételhez és a tagdíjfizetéshez rendszeresített nyomtatványt.

  arrow
 • 2

  Kérelem kitöltése

  Kérjük, töltsd ki a letöltött Tagfelvételi kérelem és a munkáltató általi tagdíjfizetéshez a Megbízás tagdíj levonásra nyomtatványokat.

  arrow
 • 3

  Kérelem beküldése

  Az olvashatóan kitöltött, dátummal és aláírással ellátott belépési nyilatkozatokat juttasd el a MOMSZ postacímére:
  1044 Budapest IV.,
  Fiumei út 18/A. Fszt.2.

  arrow
 • 4

  Tagfelvétel visszaigazolása

  A csatlakozási dokumentumok benyújtását követően MOMSZ tagjává történő megválasztásod 15 napon belül e-mailben visszaigazoljuk.